DESIGN VAN OUDE SPULLEN (EXTRA)

i.s.m. DDW

Dutch Design Week (DDW) laat u in deze workshopserie zien hoe oude spullen middels design als nieuw worden, en natuurlijk gaat u ook zelf een ontwerp maken met gebruikte spullen.

Oude spullen weggooien? Dat hoeft niet. Afgedankte spullen kunnen door de inzet van een nieuwe technologie of door onderdelen anders te gebruiken, een heel nieuw leven krijgen. Veel jonge ontwerpers zijn hier mee bezig.

Klaas Kuiken is een van hen. Hij bewerkt wijnflessen met een zelfontwikkelde techniek waardoor deze een nieuw uiterlijk en een nieuwe functie krijgen. Klaas is een van de workshopdagen gastdocent. In deze workshopserie passeren zijn en andere slimme ontwerpen de revue.

Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag. Samen met ontwerper Wisse Trooster bedenkt u hoe iets ouds totaal nieuw kan worden – en dat gaat u vervolgens realiseren.

Extra workshop
Dit is een verkorte versie van de workshopserie Design van oude spullen. Deze wordt aangeboden omdat de animo voor deze workshop erg groot was.

DDW
Deze workshopserie wordt georganiseerd samen met de Dutch Design Week, het grootste designevenement van Noord-Europa. DDW biedt een podium voor ontwerpers en is een verbindende factor tussen design, technologie en mensen.

Waar en wanneer
Bijeenkomst 1: donderdag 14 januari 2016, 14.00-16.30u
Bijeenkomst 2: donderdag 21 januari 2016, 14.00-16.30u

Locatie
studio van Wisse Trooster aan de Kanaalstraat (Eindhoven centrum)
Na 21 januari wordt er gezamenlijk met de andere workshopserie-groepen een feestelijke afsluitende presentatie georganiseerd.

Kosten
€ 10,- (bestaande uit 2 workshopmiddagen, begeleiding, alle materialen, koffie en thee).

U kunt zich niet meer opgeven voor deze workshop.